Om PBX

OM PBX

PBX är Reitan Convenience living lab med ambitionen att bli framtidens mest hållbara convenience. Med PBX living lab vill vi testa, utmana och prova oss fram för att hitta nya vägar till hållbara val. I PBX-butiken finns ett noga utvalt sortiment anpassat efter dina behov och planetens gränser. 

X:et i PBX

PBX är släkt med Pressbyrån - ett nyfiket småsyskon som ställer jobbiga frågor och utmanar gamla konventioner. PB står för Pressbyrån och X står för innovation och framtid. Vi bygger vidare på Pressbyråns snart 100-åriga arv som ett av Sveriges mest älskade varumärken men med uppgift att testa gränserna och hitta nya innovativa vägar till hållbara val – hur ser framtidens convenience egentligen ut? Särskilt bra idéer, produkter, innovationer och lösningar som testats fram får ta plats också på Pressbyrån och i 7-Elevens butiker runt om i landet.

Hur ser framtidens convenience ut?

Vi vet inte - inte än. Vad vi däremot vet är att framtidens convenience tar ansvar för att planeten ska må bra och att det ska vara lätt att göra hållbara val. Produkterna vi säljer ska tillverkas under schysta förhållanden och med schysta ingredienser. PBX är ett forskningsbaserat experiment, living lab och butik där vi testar, utmanar och provar oss fram. Tillsammans med kunder, leverantörer och forskare ska vi ta reda på hur framtidens convenience ser ut.

Ödmjuka och beslutsamma med höga krav

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och partners för att kunna fortsätta lösa människors behov i vardagen, med bra produkter och nya innovativa tjänster. Det är med lika delar ödmjukhet och beslutsamhet vi blickar framåt.Följ med oss på resan till framtidens mest hållbara convenience.Har du en idé vi borde prova? Då vill vi gärna att du hör av dig till oss. Välkommen till PBX!

© 2023 PBX