Om PBX

PBX är framtidens convenience – en kiosk med gott samvete. Med ett noga utvalt sortiment anpassat efter dina behov och med hänsyn till planetens gränser.

X står för innovation

PBX är släkt med Pressbyrån, man skulle kunna kalla oss för en uppnosig lillasyster, som är nyfiken och ställer (riktigt jobbiga) frågor och som utmanar gamla konventioner. PB i vårt namn kommer från Pressbyrån och X står för innovation och för framtiden. PBX bygger vidare på Pressbyråns snart 100-åriga arv som ett av Sveriges mest älskade varumärken, men vänder samtidigt kiosken både upp och ner och ut och in. I PBX ställer vi oss nämligen frågan, hur ser framtidens kiosk ut?

En plats för oss att utforska framtidens smarta lösningar

Svaret på frågan är att vi inte vet. Åtminstone inte än. Vi vet vissa saker, till exempel att framtidens kiosk bryr sig om att planeten mår bra. Och att produkterna vi säljer tillverkas under schyssta förhållanden. Vi vet också att framtidens kiosk fortsätter att lösa människors behov i vardagen, med bra produkter och smarta tjänster. Men exakt vilka de produkterna och tjänsterna är och kommer att vara vet vi inte riktigt än och det är därför vi har startat PBX. För att tillsammans med kunder, leverantörer och forskare försöka ta reda på det. Därför kallar vi PBX för ett forskningsbaserat butiksexperiment och vårt “living lab”, en plats för oss att utforska och testa oss fram mot framtidens smarta lösningar – både idag och imorgon.

Bättre för dig, planeten och samhället i stort

Det är med lika delar ödmjukhet och beslutsamhet vi tar ett kliv in i morgondagen. Följ med oss på resan, till framtidens kiosk och till nya smarta tjänster och produkter som är bättre för dig, planeten och samhället i stort. Har du en idé vi borde prova? Hör av dig till oss.

Har du en idé vi borde prova? Hör av dig till oss. Välkommen till PBX.